pasik pasik

Zabíjačkové hody

Zabíjačkové hody

minimálny počet osôb 15
celý program prebieha v štyristoročnej pivnici pod Pálfyho kaštieľom Program :

  • Privítanie hostí regionálnym prípitkom
  • Večera – podávajú sa zabíjačkové špeciality / zabíjačková kapustnica, pečené jaternice, klobásy a mäso, tlačenka, oškvarky, uhorka, feferónky, chlieb /
  • Ochutnávka troch bielych a dvoch červených odrodových vín z Malokarpatského regiónu
  • 5 x odrodové vína, odborný výklad, minerálka, pagáče, syr
  • dezert, káva/ čaj, 1 l bieleho a 1 l červeného vína

Cena programu:

Časová náročnosť programu cca 3 hod.
Pri programe doporučujeme hudobnú produkciu
Počas programu možnosť nákupu tradičných suvenírov a Malokarpatských vín
V ponuke široký výber alko – nealko nápojov
V prípade potreby zabezpečíme dopravu a tlmočníka

Zabíjačka na dvore Pálfyho kaštieľa

Kto by si nepochutil na čerstvých dobrotách zo zabíjačky? Ponúkame Vám „vlastnú“ zabíjačku s nasledovným programom:

  • Privítanie hostí regionálnym prípitkom
  • Zahájenie zabíjačky – vešanie prasaťa na rám
  • Obáranie , čistenie a rozoberanie prasaťa starou metódou gazdu Šaňa
  • Spracovanie mäsa
  • Výroba zabíjačkových špecialít- príprava zabíjačkovej kapustnice
  • Výroba a nadievanie jaterníc a klobás
  • Výroba tlačenky a vypekanie oškvarkov
  • Ochutnávka čerstvých zabíjačkových špecialít- pečené mäso, jaternice, klobásky, tlačenka, , kapustnica , škvarky a iné.
  • Ochutnávka troch bielych a dvoch červených vín z Malokarpatského regiónu v štyristoročnej pivnici pod kaštieľom
  • Minimálny počet 30 ľudí

Pri programe doporučujeme hudobnú produkciu , ktorá spestrí celkovú atmosféru počas celej zabíjačky.
Počas programu možnosť nákupu suvenírov a vína.